27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ȘI-A LOVIT VIOLENT FOSTA PRIETENĂ ȘI I-A FURAT TELEFONUL; ACUM, ESTE ÎN AREST

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Comana, judeţul Giurgiu, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti după ce şi-ar fi lovit prietena, în vârstă de 22 de ani, cu pumnii în cap, şi a deposedat-o de telefonul mobil.

El este cercetat penal pentru infracţiunea de tâlhărie calificată.

„Astăzi, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Comana au fost sesizaţi, de către o tânără, cu privire la faptul că ar fi fost introdusă cu forţa într-un autoturism, ameninţată şi deposedată de telefonul mobil, de către fostul său prieten.

Din primele cercetări efectuate în cauză, a reieşit faptul că, la data de 11 februarie 2024, ora 21,00, un tânăr, de 23 de ani, din comuna Comana, judeţul Giurgiu, s-ar fi deplasat cu un autoturism la o staţie de alimentare cu carburant, din aceeaşi localitate, unde se afla prietena sa, o tânără de 22 de ani. Pe fondul unor neînţelegeri, acesta ar fi lovit-o cu pumnii în zona capului, ar fi introdus-o în autoturism, după care s-ar fi deplasat la domiciliul său, unde ar fi deposedat-o de telefonul mobil”, se arată într-un comunicat de presă, transmis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, tânărul bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propuneri procedurale. 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER