8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ȘI TOTUȘI… MIHAI DOBRE ESTE PRIMARUL ORAȘULUI MIHĂILEȘTI!

Bucuria celor care și-ar fi dorit ca Mihai Dobre să nu-și mai poată exercita noul mandat câștigat net în septembrie a fost de scurtă durată.

După ce, în primă instanță, Judecătoria Bolintin Vale a decis invalidarea mandatului edilului din Mihăilești, acesta a făcut recurs, iar luni, judecătorii Tribunalului Giurgiu i-au dat câștig de cauză, astfel că Mihai Dobre rămâne, în continuare, primarul orașului Mihăilești.

Pe siteul Tribunalului a fost afișată decizia judecătorilor, care este definitivă:

”Solutia pe scurt: Cu majoritate, în baza art.480 alin.2 Cod procedură civilă admite apelul declarat de apelantul Dobre Mihai împotriva încheierii din data de 16.10.2020 pronunţată de Judecătoria Bolintin Vale, pe care o schimbă în tot, în sensul că: În baza art.149 alin.1 din Codul administrativ validează mandatul de primar al Oraşului Mihăileşti, judeţul Giurgiu al candidatului declarat ales, Dobre Mihai.

Prezenta decizie se comunică de îndată şi Prefectului Judeţului Giurgiu şi Secretariatului general al oraşului Mihăileşti, acesta din urmă având obligaţia aducerii la cunoştinţă publică prin afişarea prezentei la sediul unităţii adminstrativ-teritoriale.

Definitivă.

Pronunţată astăzi, 26.10.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER