27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SIMULARE BAC: PRIMA PROBĂ, PRIMA ELIMINARE

Un elev a fost eliminat luni de la prima probă a simulării Bacalaureatului, în judeţul Giurgiu, după ce a fost prins în timp ce utiliza telefonul mobil, a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ).

Potrivit purtătorului de cuvânt a IŞJ Giurgiu, Georgeta Stănescu, prezenţa elevilor la respectiva simulare a fost de peste 85%.

„La simularea examenului de Bacalaureat s-au înscris 1.314 elevi din clasele a XI-a şi 1.292 de elevi din clasele a XII-a. În sălile de verificare fiind prezenţi 1.129 elevi din clasele a XI-a, ceea ce înseamnă o prezenţă de 85,92%, respectiv 1.094 de elevi din clasele a XII-a, ceea ce înseamnă o prezenţă de 86, 67%.

Dintre aceştia un elev a fost eliminat din examen deoarece a fost surprins folosind telefonul mobil, ceea ce înseamnă două încălcări ale regulamentului şi că a păstrat telefonul mobil în sală şi că l-a folosit”, a declarat, pentru AGERPRES, reprezentanta IŞJ.

Simularea examenului de Bacalaureat se desfăşoară, în judeţul Giurgiu, în 12 centre de examen organizate la fiecare unitate de învăţământ liceal.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER