27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

„ŞOC ŞI GROAZĂ!” GUVERNUL NU PICĂ, CCR-UL NU LE DĂ DREPTATE… CE MAI URMEAZĂ?

Deşi postacii de meserie anunţă de zor „joia neagră”, în care PSD-ul ar urma să aducă „milionul” de oameni la proteste în Capitală – numai ei ştiu pe ce se bazează – se pare că aprigii contestatari ai Guvernului trăiesc „miercurea neagră”.

O miercure în care încasează lovitură după lovitură, de la instituţii pe care nu s-ar putea spune că le acuză – sau, cel puţin, nu au făcut-o până acum.

Moţiunea de cenzură votată azi în Parlament a „picat”. dar asta era mai mult decât previzibil şi, probabil, nici contestatarii Guvernului nu îşi făceau mari iluzii în acest sens. Aşa că probabil asta a fost o lovitură ceva mai „blândă”.

Lovitura „sub centură” a venit, însă – ca să vezi – din partea CCR, instituţie pe care toată lumea o aştepta să se pronunţe, după numeroasele sesizări pe tema deja celebrei Ordonanţe 13 – care, între timp, nici nu mai există. Aici vine partea de „şoc şi groază”. CCR constată că nu s-au încălcat prevederile Constituţiei!

Mai mult, acelaşi CCR vine şi apreciază că CSM-ul şi-a „cam” depăşit limitele, pronunţându-se asupra aceleiaşi „odioase” ordonanţe.

Dar, evident, pentru „vajnicii apărători ai democraţiei” lupta nu s-a încheiat, aşa că, probabil, acum se „redresează”, îşi „updatează” lozincile şi continuă „războiul”. Cu cine – probabil că mulţi dintre cei care încă se mai perindă pe la proteste nici nu mai ştiu. Dar, până la urmă, e „vremea protestelor”, aşa că nu ar fi de mirare să vedem acum că protestatarii „de meserie” strigă diseară în Piaţă împotriva judecătorilor, a procurorilor, a avocaţilor, a oricui consideră ei că le stă în calea „împlinirii visului”…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER