20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CÂT DE DEPARTE MERGE IPOCRIZIA? INCREDIBIL!

Au trecut doar câteva zile de când preşedintele Iohannis se afişa zâmbitor printre protestatarii de la Piaţa Victoriei, pe care îi încuraja să continue…. Au trecut şi mai puţine zile de când acelaşi Iohannis declara, în faţa oficialilor europeni, la Malta, că în stradă sunt „românii lui”, declaraţie ce a inflamat opinia publică din România.

Miercuri seară, însă, în cea de-a patra zi în care alţii decât „românii lui” protestează în poarta Palatului Cotroceni, acelaşi Iohannis iese să stea de vorbă cu protestatarii. Şi ce le spune? „”Suntem cu toții români. Eu zic să terminăm pentru astăzi.”

Adică, acuma suntem CU TOŢII ROMÂNI??? Nu mai sunt „românii mei” şi… alţii? Dacă voiaţi, într-adevăr, domnule preşedinte, să spuneţi că „suntem cu toţii români”, de ce nu aţi făcut-o ieri, în Parlament? Acum, când protestatarii care s-au săturat de tot ceea ce se întâmplă vă strigă în „poartă”, v-aţi amintit că „suntem cu toţii români”? Şi, serios, chiar vreţi să vă credem???

Să credem şi că ieşirea din această seară nu are nicio legătură cu faptul că moţiunea de cenzură a picat şi Guvernul Grindeanu merge mai departe? Sau cu faptul că CCR v-a respins sesizarea? Sau cu faptul că protestatarii sunt din ce în ce mai mulţi la poarta Cotroceniului şi din ce în ce mai „răsfiraţi” la Palatul Victoria?

Chiar aşa naivi ne credeţi, domnule preşedinte? Chiar dacă nu suntem „românii dvs”!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER