27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SPĂRGĂTOR DE LOCUINŢE, „SĂLTAT” DE POLIŢIŞTI

Poliţia Giurgiu anunţă că un tânăr de 26 ani din municipiul Giurgiu a fost arestat preventiv după ce a spart mai multe apartamente din municipiul Giurgiu.

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale de la Poliția Municipiului Giurgiu au probat activitatea infracțională a acestuia, pentru comiterea a trei furturi din locuințe, aflate pe raza municipiului Giurgiu.

Astfel tânărul în zilele de 23, 25  și 26 iunie 2017, a pătruns prin efracție în trei locuințe din Giurgiu și a sustras bunuri electronice și bani.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bunurile sustrase au fost vândute la Case de Amanet din București, o parte din acestea fiind recuperate și predate proprietarilor.

La data de 05.07.2017, tânărul a fost reținut de polițiști, iar la data de 06.07.2017, a fost condus la Judecătoria Giurgiu cu propunere de arestare preventivă, ocazie cu care s-a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu și s-a emis Mandat de arestare preventivă pentru 30 zile, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER