1 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

SPONZORIZARE PENTRU CASELE DE COPII DIN GRIJA DGASPC

Structurile rezidențiale pentru copii  și tineri din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu au primit în data de 28 februarie 2023, o sponsorizare din partea  Fundației “Dan Cristian Popescu” din București. Astfel, în beneficiul copiilor și tinerilor aflați în plasament de tip rezidențial la Complexul de Servicii Sociale, zece case de tip familial și două apartamente  din Giurgiu  au fost livrate produse alimentare.

Pentru că eu sunt fiică a județului, m-am născut în Colibași, județul Giurgiu, mi-am dorit ca această acțiune de sprijin umanitar să se desfășoare la D.G.A.S.P.C. din județul Giurgiu. Sponsorizarea de astăzi, constând în produse alimentare în valoare de 10780 lei, este un prim pas în colaborarea pe care  dorim să o derulăm împreună cu D.G.A.S.P.C. Giurgiu; intenționăm să ajutăm prin donații de alimente, materiale de construcție și produse de curățenie și centrele pentru vârstnici”, a  declarat Denisa Mihalache, director al  Fundației “Dan Cristian Popescu”.

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu adresează mulțumiri sponsorului  precum și tuturor persoanelor implicate în derularea acestei acțiuni.

 

 D.G.A.S.P.C. Giurgiu

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER