12 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SUNTEŢI CURIOŞI CE ASCUND CULISELE TEATRULUI? PUTEŢI AFLA JOI, 1 FEBRUARIE!

Asta pentru că actorii teatrului giurgiuvean au decis ca instituţia să-şi deschidă larg porţile pentru toţi cei care vor să afle „dedesubturile” pieselor de teatru.

Iată cum sună invitaţia lansată de cei de la Teatrul „Tudor Vianu”:

„Joi, 1 februarie, la ora 17,00, Teatrul „Tudor Vianu” își deschide porțile pentru toți cei interesați să cunoască, la propriu și la figurat, culisele producerii și reprezentării unui spectacol de teatru. Gazdă primitoare și ghid va fi chiar managerul instituției, actorul și regizorul Cosmin Crețu.

Deja și-au anunțat  intenția de a descoperi tainele unei instituții de spectacole două clase de elevi ai Școlii Gimnaziale „Acad. Marin Voiculescu”, însoțiți de doamnele profesoare Alina Mustățeanu și Iuliana Tănase.

Ce este o rivaltă, ori un pantalon sau o mascatură, dar sufita? Cum se produc decorurile, ce este recuzita, cine comandă luminile și lasă muzica să inunde sala? Unde se îmbracă și se machiază actorii înainte să intre în scenă? Cât de mare este magazia de costume și cât de diverse sunt personajele care ar putea să poarte aceste costume? Ce… cine… cum…

Răspunsurile îi așteaptă pe cei curioși, pe cei care visează să devină parte din lumea magică a teatrului, pe cei care iubesc teatrul. Așa, pur și simplu.

Teatrul „Tudor Vianu” și Cosmin Crețu vă dau, deci, întâlnire în prima zi de februarie, la ora 17,00. Fiți punctuali, bate gongul!”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER