27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”SURPRIZE, SURPRIZE”… EXTREM DE NEPLĂCUTE LA CONSILIUL JUDEȚEAN. EXISTĂ ȘI O VESTE BUNĂ: SE VOR PLĂTI SALARIILE LA DGASPC!

Datorii neplătite, salarii restante, executări silite… Asta a găsit noul președinte al CJ, Dumitru Beianu, după preluarea mandatului.

Acesta vine cu câteva lămuriri succinte, dar și cu o veste bună pentru angajații DGASPC, care săptămâna viitoare își vor primi salariile restante:

”Susținere pe linie pentru salariile angajaților de la DGASPC?!

E bine, aici.

Rău e ca, la aceeași instituție sunt datorii neplătite de 18 miliarde lei vechi, multe încă din lunile aprilie-mai, alte 25 miliarde datorii la spital, între care 12 miliarde reprezintă datorii pentru încălzire și energie electrică, pe întreg sezonul trecut, ca sa nu mai spun ca exista deja notificare pentru executare silită aferentă facturilor de energie electrică neplătite in ultimul an, alte vreo 4,5 miliarde. Tot lei, tot vechi și tot demagogie ieftină la susținătorii de ocazie…

PS: Salariile restante pentru luna septembrie vor fi plătite salariaților DGASPC săptămâna viitoare, odată cu salariile celorlalte instituții. La rectificarea de luna aceasta, guvernul va asigura toate sumele restante.”

Multumim, Gabi Horga, multumim celor implicați in soluționare, multumim angajaților DGASPC pentru înțelegere și răbdare!”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER