21 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

TÂRG SĂPTĂMÂNAL LA BOLINTIN VALE, ÎN CURÂND

Președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu este cel care detaliază acest subiect, într-o postare pe pagina sa oficială:

”Orașul Bolintin-Vale va avea un târg săptămânal pentru produse agroalimentare și de uz general. Valoarea proiectului este de 19,3 milioane de lei, potrivit ordinului de completare a finanțării semnat de ministrul liberal al Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea. Finanțarea este asigurată de la bugetul de stat, prin Compania Națională de Investiții (18,8 milioane de lei), și de la bugetul local – 500.000 de lei.

Lucrările pentru realizarea târgului sunt în desfășurare. Primarul orașului Bolintin-Vale, Daniel Trăistaru, continuă seria proiectelor în beneficiul cetățenilor.

Târgul de produse agroalimentare va oferi fermierilor locali o platformă de vânzare directă, sprijinind micile afaceri. Consumatorii au ocazia să achiziționeze produse proaspete, de calitate superioară, la prețuri competitive. Având standarde ridicate, va deveni un târg regional pentru micii fermieri din județ și pentru consumatorii din București.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER