9 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

TRAFIC OPRIT PE A1, DIN CAUZA UNUI INCENDIU DE VEGETAȚIE LA BOLINTIN

Traficul a fost oprit pentru aproximativ 45 de minute, miercuri la orele prânzului, pe autostrada A 1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 32, din cauza vizibilităţii reduse provocate de fumul gros de la un incendiu de vegetaţie uscată în zona localităţii Bolintin Vale.

Pentru stingerea incendiului intervin pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal al ISU Giurgiu.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în urmă cu puţin timp pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată şi mirişte între A 1 Bucureşti-Piteşti şi localitatea Palanca, judeţul Giurgiu. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal al ISU Giurgiu cu o autospecială de stingere şi o cisternă, acţiunea este în derulare”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 32, în zona localităţii Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, din cauza vizibilităţii reduse provocată de incendiul de vegetaţie.

Din primele informaţii, în incendiu a ars o suprafaţă de aproximativ două hectare de mirişte de porumb şi vegetaţie uscată.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER