23 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

TREI ORE DE LUPTĂ CU FOCUL PENTRU POMPIERII DIN TREI JUDEȚE, MARȚI NOAPTE, LA FLOREȘTI

Pompieri din trei judeţe au acţionat, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Floreşti, judeţul Giurgiu, care se extinsese şi la casele vecine.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină azi-noapte pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Floreşti, comuna Floreşti-Stoeneşti.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, Gărzii de Intervenţie Roata de Jos, care au constatat că incendiul se manifesta violent la o locuinţă, se extinsese şi la locuinţa vecină şi risca să ajungă şi la o a treia casă, motiv pentru care, în sprijin, au fost solicitaţi şi pompierii din judeţele vecine, respectiv cei de la ISU Bucureşti-Ilfov şi ISU Dâmboviţa.

Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperişului unei case, în pod, la anexe şi, izolat, în interior, cu degajări mari de fum.

Suprafaţa afectată a fost de aproximativ 200 de metri pătraţi, iar de la casa vecinilor ardea sageacul”, se arată, miercuri, într-un comunicat de presă al ISU Giurgiu.

Pompierii au acţionat cu şase autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţime şi o cisternă.

La faţa locului a venit şi o ambulanţă SMURD.

Focul a fost stins după aproximativ trei ore de intervenţie.

Acoperişul casei, podul, bucătăria, anexele, o terasă, electrocasnicele, mobilierul din două dormitoare, baia, dar şi cantitatea de aproximativ şase tone de lemne depozitate în spatele anexelor au ars la locuinţa unde a izbucnit incendiul.

Potrivit pompierilor, cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER