27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

UN ALT ŞOFER BĂTRÂN LOVEŞTE UN COPIL PE TRECEREA DE PIETONI!

Accidentele în care pietonii sunt loviţi pe trecere par a nu se mai opri la Giurgiu. După cazul copilei de 13 ani ucisă pe trecerea de pietoni de la Şcoala 8 şi al băiatului lovit – tot pe trecere de pietoni – la Maiorescu, vineri, Poliţia anunţă un incident identic: tot un copil şi tot pe trecere de pietoni!

De data aceasta, s-a întâmplat la intersecţia dinte 1 Decembrie şi bd. Miron Nicolescu, unde o fata de 13 ani a fost lovită, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni.

Toate cele trei cazuri mai au un numitor comun, în afara faptului că s-au petrecut pe treceri de pietoni: toţi şoferii sunt bătrâni!

În ultimul caz este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din Malu. Tot 68 de ani are şi soferul care a lovit băiatul pe trecerea de pietoni de la Maiorescu, în timp ce fata de 13 ani de la şcola 8 a fost ucisă de un şofer de 64 de ani.

Câţi copii mai trebui să moară, câţi oameni mai trebuie să sufere pe paturi de spital până când legile se vor schimba şi aceşti şoferi bătrâni nu vor mai avea dreptul să conducă, fără un examen medical amănunţit şi mult mai des?

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER