8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

UN COPIL DE NICI DOI ANI A PLĂTIT CU VIAȚA PĂCATELE UNUI ȘOFER INCONȘTIENT!

Accidentul spectaculos de miercuri seară s-a soldat, din păcate, până la urmă, cu o tragedie: fetița de un an și jumătate aflată în mașina care s-a răsturnat a murit, ceva mai târziu, la spital.

Drama este cu atât mai mare cu cât se află amănunte despre accident. Astfel, se pare că șoferul ce are acum pe conștiință viața micuței era beat și, mai mult decât atât, avea și permisul suspendat!

Asta n-a contat, însă, pentru el și urmările inconștinței sale sunt, după cum am arătat mai sus, tragice.

Pe lângă moartea fetiței, accidentul s-a soldat și cu trei răniți: o femeie de 36 de ani și doi adolescenți, de 13 și 17 ani.

Acum, pe numele autorului a fost deschis un dosar penal, în care acuzațiile grave abundă: vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă, conducere a unui autovehicul fără a avea acest drept şi conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Se pare că acesta a fost deja reținut de Poliție.

Accidentul de miercuri seară a stânit un val de indignare, în special în rândul giurgiuvenilor care locuiesc pe șoseaua Portului și care acuză autoritățile -atât Poliția, cât și Primăria – că închid ochii la ceea se întâmplă pe acea șosea, unde mașinile circulă permanent în viteză, se organizează întreceri ilegale, iar cei din zonă sunt tot timpul terorizați de spaima că ei sau copiii lor ar putea deveni oricând victime ale unor inconștienți ca cel de aseară.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER