10 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

UN FEL DE ”MOREGA” DE GIURGIU…

Un giurgiuvean, în vârstă de 47 de ani, este cercetat penal după ce a fost depistat la volan, pe şoseaua Alexandriei, din municipiul Giurgiu, cu o alcoolemie de 0, 99 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, deşi avea dreptul de a conduce anulat, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

„Poliţiştii giurgiuveni au oprit pentru control, pe şoseaua Alexandriei, un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,99 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, din verificările efectuate în baza de date, a reieşit faptul că acesta avea anulat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice”, precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Giurgiu.

Bărbatului i-a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce anulat.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER