27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

UN INCENDIU DE VEGETAȚIE A APRINS O MAȘINĂ ȘI A TRIMIS DOI OAMENI LA SPITAL

Numeroasele evenimente de acest gen și apelurile pompierilor rămân fără ecou în rândul giurgiuvenilor care preferă să își curețe terenurile agricole incendiindu-le.

În ultimele zile, astfel de incendii s-au soldat nu numai cu pagube, ci și cu victime, iar cel mai recent exemplu este cel înregistrat miercuri după-amiază, puțin după ora 15.30, pe DJ 507, în apropiere de Oinacu, acolo unde un autoturism a luat foc din cauza unui incendiu de vegetație, iar cei doi pasageri din mașină au ajuns la spital.

Iată ce spun pompierii de la ISU Vlașca despre acest incident:

”Evenimentul a pornit din cauza unui incendiu de vegetație uscată care a determinat scăderea vizibilității pe sectorul respectiv de drum, fapt care a condus la producerea unui accident rutier.

In urma accidentului unul dintre autoturisme a fost proiectat în afara carosabilului. In timpul impactului, rezervorul autoturismului s-a fisurat, autovehiculul aprinzandu-se din cauza incendiului care se manifesta in proximitatea căii rutiere.

In urma evenimentului au rezultat 2 victime, barbati in varsta de 28, respectiv 63 de ani.

Din fericire persoanele nu prezintă traumatisme severe, fiind conștienți si cooperanti, insa au fost transportați la spital pentru investigații medicale mai amănunțite.

Evenimentul s-a produs pe DJ 507, drumul dinspre Vama spre Oinacu.

A intervenit Det. Giurgiu cu 1 ASAS si 1 autocisterna.

Victimele au fost preluate de echipajele SAJ Giurgiu.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER