27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

UNUL…ȘI BUN!

Dacă joi și vineri meteorologii ne-au ”bombardat” cu numeroase atenționări cod galben, emise din oră în oră, sâmbătă au ”schimbat tactica”. De data aceasta, au emis un singur cod galben, valabil în intervalul 16 iunie, ora 14.00-18 iunie, ora 10.00, perioadă în care sunt prognozate intensificări ale vântului, averse torențiale, descărcări electrice și căderi de grindină.

De menționat că avertizarea vizează JUDEȚUL Giurgiu, în întregime, nu numai municipiul. Este bine de subliniat acest lucru, pentru că, în zilele precedente, atunci când se anunțau astfel de coduri, mulți spuneau că atenționările sunt false, atâta timp cât în oraș nu au căzut nici ploi, nu a fost nici vânt și nici grindină.

E adevărat, astfel de fenomene ne-au ocolit – din fericire – cel puțin până acum, dar asta nu înseamnă că nu s-au înregistrat în alte zone ale județului.

Așadar, până luni dimineață, sunt așteptate și la noi fenomene meteo violente. Să sperăm, însă, că fără efectele devastatoare pe care le-au avut în alte zone ale țării…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER