17 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

URMĂRIT NAȚIONAL, UN TÂNĂR CONDUCEA O MAȘINĂ PE DN5, FĂRĂ PERMIS ȘI DROGAT

Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Giurgiu, urmărit naţional pentru infracţiuni la regimul rutier, a fost depistat în trafic, de poliţiştii giurgiuveni, pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa unor substanţe psihoactive.

„Pe DN 5, în afara localităţii Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus ar fi fost sustras de la tatăl său. Conducătorul auto a fost testat privind consumul de băuturi alcoolice, rezultatul fiind negativ, iar în urma testării cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive”, se arată într-un comunicat de presă, emis miercuri, de IPJ Giurgiu.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, furtul în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive.

Totodată, poliţiştii giurgiuveni au constatat faptul că tânărul avea emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, de către Judecătoria Cornetu, pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul rutier şi a fost depus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul DGPMB.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER