27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

USR – ”O ALTERNATIVĂ LA VECHEA CLASĂ POLITICĂ”???

”În perioada 8-26 iunie au avut loc alegeri în filialele locale USR din județul Giurgiu, ca urmare a fuziunii prin absorbție cu partidul PLUS.

La sfârșitul perioadei, pe 26 iunie a fost aleasa și noua conducere a filialei județene USR Giurgiu. Atât președintele Ciprian Alexandru care este și subprefectul județului Giurgiu, cât și noul birou judetean au primit mandat de reprezentare de 4 ani.

Exercițiul democratic tocmai încheiat a fost un oportunitate fructificata ca noii colegi din fostul partid PLUS sa se integreze în conducerea județeană și locala. Suntem bucuroși ca am găsit colegi foarte pregătiți care sa își asume poziții de decizie și care sa își asume valorile noului partid.” – anunță USR Giurgiu, într-un comunicat de presă, în care mai menționează că ”Noul USR este o alternativa mai puternica la vechea clasa politica ce a stapanit deficitar județul în ultimii 30 de ani.”

Doar că ”noul USR” nu este nicidecum o ”alternativă la vechea clasă politică”, împrumutând – și chiar perfecționând, uneori – toate metehnele vechilor partide politice …

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER