18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”VĂTAFUL DE MIHĂILEȘTI” NU SE DĂ DUS…

Este vorba despre șeful Poliției Orășenești, Petrișor Vișenescu, ajuns celebru după ce presa centrală a dezvăluit faptul că, la sfârșitul lui ianuarie, a fot implicat într-un accident, în urma căruia s-a constatat că polițistul circula cu o mașină fără asigurare și fără ITP.

Se pare, însă, că, pe lângă lipsa documentelor, mașina cu care circula șeful de la Mihăilești ar fi avut și un motor neomologat.

Cei care locuiesc în zona Mihăilești spun că Vișenescu este un adevărat ”vătaf”, care protejează rețele locale și nu se dă în lături din a fabrica dosare penale celor ce îi sunt ”incomozi”.

Surse sigure susțin că polițistul a încercat – și nu o data – să însceneze dosare mai multor locuitori ai zonei.

Acum, Vișenescu este subiectul unei anchete interne a Poliției Județene. Unii spun că ar intenționa să se pensioneze, ca să iasă ”basma curată”, însă se pare că nu asta i-ar fi ”vrerea” și că nu prea se dă dus…

Și asta pentru că ar fi susținut de un puternic grup de ofițeri din zona Mihăilești (și nu numai).

Din păcate, acest adevărat ”Portocală de Giurgiu” nu este un caz singular în IPJ…

Oare cum se face că Poliția Rutieră nu s-a sesizat de ”isprăvile” lui Vișenescu decât după ce acestea au apărut în presă?

Oare pentru că ”rutieriștii” sunt foarte ocupați cu afacerile pe care le au cu firme de transport și construcții, cu care lucrează în timpul liber?

Vom reveni cu amănunte incendiare despre cumetriile șefilor de la Poliția Rutieră.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER