27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

VEŞTI PROASTE DE LA „METEO”: WEEK-END RECE ŞI CU PRECIPITAŢII LA GIURGIU

După aproape o săptămână cu temperaturi ce aminteau mai mult de luna mai decât de martie, vremea se strică brusc, de sâmbătă, în toată ţara, inclusiv la Giurgiu. Astfel, de la maxime de 22-23 de grade vineri, sâmbătă nu vom mai avea mai mult de 13 grade, adică o temperatură apropiată de minima nopţii de vineri spre sâmbătă. Cerul se acoperă treptat cu nori, dar ploaia va începe duminică, zi în care maximele rămân la fel de modeste – 13-14 grade Celsius.

Nici prima parte a săptămânii viitoare nu aduce vreme mai bună la Giurgiu: luni sunt anunţate maxime de 13 grade şi cer acoperit, iar marţi, 14 grade şi acelaşi cer noros.

Se pare că de miercuri vremea începe să se încălzească din nou, astfel că joi sunt aşteptate maxime în jur de 20 de grade şi soare strălucitor. Până atunci, însă, avem de trecut peste un week-end cu vreme închisă şi mult mai rece decât cea cu care ne obişnuisem. Şi, dacă e să ne luăm după tradiţiile care spun că aşa cum va fi vremea de Buna Vestire, aşa va fi şi în ziua de Paşte, înseamnă că nici sărbătoatea Învierii nu ne va aduce vreme frumoasă.

Dar, până atunci, mai e…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER