27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

VINE TOAMNA, SE ÎNCHEIE SPECTACOLELE ÎN AER LIBER ALE ACTORILOR DE LA „VIANU”

Privite, la început, cu neîncredere, reprezentaţiile în aer liber susţinute de tinerii actorii de la teatrul din Giurgiu au cucerit giurgiuvenii de toate vârstele, care au fost mereu prezenţi la acest gen de spectacole, în toate parcurile oraşului. Cum toamna – meteorologică – se apropie cu paşi repezi, spectacolele în aer liber se apropie şi ele de final.

O ultimă reprezentaţie cu „Imagini pe gramofon” este programată la sfârşitul acestei săptămâni, fiind anunţată de colectivul teatrului pe pagina oficială a instituţiei:

„Imagini pe gramofon” – o ultimă reprezentaţie în stagiunea de exterior 2017!

Numai sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 19:00, în Parcul Alei, vă mai puteţi întâlni cu ineditele personaje şi atmosfera creată de şlagărele perioadei interbelice.

Ana Sivu Daponte, Teodora Daiana Păcurar, Anca Pascu, Mihaela Şandru, Evelyn Marcu, Minodora Botez, Cătălin Frăsinescu, Vlad Bânzoiu, Gabriel Cîrstea şi întreaga echipă tehnică vă aşteaptă la ultimul spectacol în aer liber din acest an – o oră de relaxare şi bună dispoziţie în atmosfera boemă a secolului trecut.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER