27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

VOR FACE SUSȚINĂTORII PSD UN MARE MITING ÎN CAPITALĂ?

Este întrebarea pusă de jurnaliștii locali președintelui executiv al partidului, senatorul Niculae Bădălău, la conferința de presă de joi, 16 februarie.

”Sunt foarte multe organizații din țară care solicită organizarea unui mare miting de susținere a Guvernului Grindeanu. Cu siguranță, vom discuta aceste solicitări în Comitetul Executiv Național și acolo vom lua o decizie, însă pentru noi prioritatea este guvernarea și punerea în practică a programului cu care am câștigat alegerile”.

În altă ordine de idei, președintele executiv al partidului afirmă că în cadrul PSD nu s-a discutat niciodată despre ideea suspendării președintelui Iohannis, iar referendumul propus de acesta – o acțiune costisitoare, care va scoate din vistieria țării 50-60 de milioane de euro – scoate ”un pic Guvernul din ritmul economic, ca și deja celebrele ordonanțe 13 și 14, ce au creat o adevărată isterie.

Pregătim acum o nouă formulă de plată a impozitelor, ceea ce, evident, deranjează foarte mult multinaționalele (așa cum le-a deranjat și majoarea salariului minim). Nu este corect ca firmele autohtone să plătească impozite la bugetul de stat, iar profitul multinaționalelor să fie mereu exportat peste hotare!  Cum este posibil ca cel mai mare retailer din România să declare, anul trecut, un profit de doar 1%? Ani de zile, România a acceptat o astfel de practică, ce nu mai poate continua așa!”

Senatorul giurgiuvean a vorbit, pe scurt, și despre două din problemele arzătoare pentru județul Giurgiu: podul de la Grădiștea și șoseaua de centură a municipiului. Ambele investiții sunt bugetate prin bugetul Ministerului Transporturilor, iar liderul PSD speră ca anul acesta să și înceapă execuția lucrărilor.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER