18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ZIUA NAȚIONALĂ – MARCATĂ DE AMENINȚĂRI GRAVE LA GIURGIU

Ca peste tot în țară, și la Giurgiu, Ziua Națională a fost marcată de o serie de manifestări religioase și militare.

Numai că ”fricțiunile” politice și-au pus amprenta și asupra acestor momente ce s-ar fi dorit solemne; pe surse, am aflat că liderul tinerilor liberali, Adrian Chiran – prezent la manifestările de la Biserica Eroilor – a fost jignit și amenințat  de Eduard Ingeaua, ginerele presupusei viitoare prefect de Giurgiu, Florentina Stănculescu.

Cei prezenți la scena penibilă au auzit cum Adrian Chiran a fost înjurat de familie și chiar amenințat cu moartea, președintele CJ Dumitru Beianu și vicepreședintele instituției, Elisabeta Mihalcea intervenind  și cerându-i lui Eduard Ingeaua să respecte momentul solemn și să se abțină de la astfel de manifestări.

Intervențiile celor doi oficiali au rămas fără ecou, pentru că în vizor a intrat și un alt reprezentant al PNL Giurgiu, Paul Mușat, la rândul său, amenințat și jignit de același personaj.

De menționat că Eduard Ingeaua este nepotul lui Claudiu Ingeaua, erou principal al unor recente știri naționale privind bătăile cu biciul administrate copiilor dintr-un centru al DGASPC Giurgiu, unde este angajat.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER