20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

3.000 DE LEI – ”PREȚUL” UNUI MANDAT DE ARESTARE PREVENTIVĂ…

La data de 28 ianuarie a.c., ora 08.25, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin plângere scrisă, de către un bărbat, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta societății sale comerciale, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

În temeiul sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a rezultat faptul că, în dimineata zilei de 28 ianuarie a.c., în intervalul orar 06.00-07.20, persoane necunoscute ar fi sustras din incinta unei societăți comerciale mai multe bunuri, creând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii a fost identificată, ca fiind un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, acesta să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

IJP GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER