18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

TENTATIVE DE FRAUDĂ ÎN CEA DE-A DOUA ZI A BACALAUREATULUI

Doi elevi au fost eliminaţi de la cea de-a doua probă a examenului de bacalaureat ca urmare a tentativei de copiat şi alţi 16 elevi din cei 1.028 înscrişi la proba de marţi au absentat.

”Conform datelor înregistrate şi transmise de unităţile şcolare cu nivel liceal din judeţul Giurgiu, 1.126 de candidaţi s-au înscris pentru a susţine probele examenului de bacalaureat din prima sesiune din acest an, integral sau parţial, în funcţie de rezultatele obţinute în sesiunile anterioare şi recunoscute ca atare, în 6 centre de examen.

La proba obligatorie a profilului, programată marți, au fost înscrişi în judeţul Giurgiu 1.028 de candidaţi, dintre care doi au fost eliminaţi pentru introducerea în sala de examen a dispozitivelor interzise iar 16 elevi au absentat”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ISJ Giurgiu, Georgeta Stănescu.

Joi, 4 iulie, va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării, pentru care sunt înscrişi în judeţul Giurgiu 1.030 de candidaţi.

Afişarea primelor rezultate va avea loc în data de 8 iulie, până la ora 12,00. Pentru depunerea contestaţiilor a fost alocat intervalul orar 12,00-18,00, în aceeaşi zi.

Afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 12 iulie.

Examenul naţional de bacalaureat se consideră promovat de către absolvenţii studiilor liceale care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, au susţinut toate probele scrise şi au fost notaţi cel puţin cu 5 la fiecare dintre acestea, obţinând cel puţin media 6 la probele scrise.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER