27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CANDIDATA PSD LA PRIMĂRIA JOIȚA – PROBLEME PENALE ȘI ”ÎNCURCĂTURI” LA FISC…

Puternic susținută de mai-marii organizației județene PSD, Florentina Dinu este prezentată ca o adevărată salvatoare a comunei Joița, singura care ar putea să dezvolte localitatea, din postura de primar.

Se pare, însă, că aspiranta la fotoliul de primar din Joița are câteva ”schelete în dulap”. Potrivit unui material primit la redacție – un material însoțit de documente –  Florentina Dinu ar fi folosit într-un dosar civil din 2007 o chitanță sub semnătură privată falsă, adică s-a folosit de influența pe care  are în Primărie pentru a falsifica documente și a lua terenurile oamenilor ilegal, faptă pentru are Parchetul a deschis pe numele său un dosar penal.

Candidata social-democrată de la Joița are probleme și cu ANAF-ul, intrând în vizorul inspectorilor antifraudă, după ce aceștia au depistat o serie de tranzacții bancare suspecte de la diferite persoane fizice, în anii 2018 și 2022, tranzacții ce depășesc suma de un milion de lei.  

Folosindu-se de influența pe care a avut-o în primărie, dar și de informații din instituție , Florentina Dinu a luat mai multe terenuri pe care a construit case, evitând, prin inginerii financiare, plata taxelor către stat. Acesta este un alt motiv pentru care Florentina Dinu este în vizorul inspectorilor antifraudă, dar și motivul  pentru care actuala contabilă vrea să ajungă primar, știut fiind că Joița este una din cele mai bogate comune din județ.

De remarcat că actuala candidată la funcția de primar lucrează în Primăria Joița, la Contabilitate, de 20 de ani; tot aici, sunt angajați atât fiica, cât și ginerele doamnei contabil, întreaga familie dispunând de o avere considerabilă, dacă e să ne luăm după mașinile de lux pe care le conduc membrii acesteia, dar și după vila recent construită de fiica Forentinei Dinu ori de halele construite tot de familia Dinu și închiriate. Și toate acestea, din salariile câștigate ca funcționari la Primăria de comună.

Rămâne de văzut dacă locuitorii din Joița se vor lăsa – încă o dată – păcaliți de contabila de la primărie care își dorește acum să devină primar pentru a dispune după bunul plac de fondurile comunei.

Se pare că susținerea unor doamne-candidat controversate a devenit o  adevărată modă în PSD Giurgiu, având în vedere de având în vedere problemele doamnei candidat de la Joița, dar și cele ale candidatei PSD la Primăria Izvoarele, al cărei soț a făcut deliciul presei naționale în urmă cu două săptămâni, când a hotărât să-și expună organele genitale pe un drum public, în plină zi, fără să țină cont că de față erau și copii. Iar cele două doamne nu sunt singurele exemple de candidate controversate, în aceeași situație regăsindu-se și doamna susținută de PSD pentru a deveni primar la Clejani, o doamnă despre care localnicii spun că nici nu este din comună și că ar avea o atracție deosebită pentru aventuri extraconjugale…

Toate aceste doamne apar, însă, surâzătoare în fotografii alături de președinta OFSD, Elena Dinu, care pare chiar foarte mândră de candidatele PSD. Probabil dânsei nu îi este rușine cu ele…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER