27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DEȘI DIRECȚIA DE IMPOZITE ȘI TAXE ARE PROGRAM PRELUNGIT, GIURGIUVENII FAC COADĂ LA PLATA ”DĂRILOR”

Directorul Direcţiei de Impozite şi Taxe (DITL) Giurgiu, Laurenţiu Ţintea, a declarat luni, pentru AGERPRES, că instituţia va avea un program de lucru prelungit în perioada 7- 29 ianuarie 2019, astfel încât şi contribuabilii care vor să îşi achite taxele atunci când termină programul de lucru la serviciu să o poată face.

„Din primele estimări, numărul giurgiuvenilor care au venit la ghişeele DITL Giurgiu pentru a-şi achita taxele şi impozitele pentru anul în curs, încă din primele zile ale anului este mai mare faţă de anul trecut, astfel încât dacă în primele două zile lucrătoare ale anului trecut încasările au fost de aproape două sute de mii de lei, acum, pentru aceeaşi perioadă, valoarea încasărilor a ajuns la 270 de mii de lei.

Pentru că am observat numărul mare de contribuabili care vin la casieriile Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale din Giurgiu încă de la primele ore ale dimineţii, am luat decizia ca în perioada 7-29 ianuarie programul de lucru să fie prelungit cu o oră, până la orele 17,00.

Măsura vine în primul rând în sprijinul celor care vor să-şi achite dările către bugetul local dar care, din cauza programului de lucru la serviciu, nu pot face asta până în orele 16,00, direct la casieriile DITL Giurgiu”, a declarat Laurenţiu Ţintea.

El spune că această măsură de suplimentare a programului de lucru a fost luată pentru toate serviciile DITL Giurgiu în aceste trei săptămâni ale lunii ianuarie, nu numai pentru casierii.

Totodată, directorul DITL reaminteşte contribuabililor giurgiuveni că pot achita taxele şi impozitele şi on-line pentru a evita cozile, pentru acest lucru fiind nevoie de un cont bancar şi de o conexiune la internet a terminalului de pe care accesează platforma de plată.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER