27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”OMUL CARE ADUCE PLOAIA”… PENTRU PENSIONARI!

„OMUL CARE ADUCE PLOAIA”o „poveste nemuritoare” a dramaturgiei americane, spusă vineri, 11 ianuarie 2019, ora 19,00, de actorii Teatrului „Tudor Vianu”

Teatrul „Tudor Vianu” deschide seria acțiunilor cultural-sociale din acest an cu un spectacol oferit seniorilor din Giurgiu. „Omul care aduce ploaia” de Richard Nash, în regia lui Cosmin Crețu, este unul dintre succesele incontestabile de public ale stagiunii trecute și de aceea spectacolul va fi oferit în dar seniorilor giurgiuveni.

„Ne-am propus să începem anul 2019 cu acest spectacol oferit în dar persoanelor de vârsta a treia, ca o formă de respect datorat celor ce ne-au precedat. «Omul care aduce ploaia» este o poveste plină de sensibilitate despre iubire, încredere și descoperirea de sine, care a încântat zeci și zeci de generații în întreaga lume, fie că a rulat pe marele ecran, fie că s-a jucat pe scena de teatru. Subsemnatul împreună cu Anca Pascu, Sorin Aurel Sandu, Șerban Chițu, Robert Poiană, Alex Vlad și Oana Maria Dragne le oferim  acest dar artistic în semn de prețuire și respect pentru tot ceea ce au făcut pentru noi  și orașul nostru. Îi așteptăm oricând cu drag să revină în sălile noastre de spectacol” – spune Cosmin Crețu, managerul teatrului.

Spectacolul „Omul care aduce ploaia” va fi prezentat vineri, 11 ianuarie 2019, de la ora 19,00, pe scena Sălii Mici a Teatrului „Tudor Vianu”, iar accesul membrilor organizațiilor de pensionari este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Giurgiu, 8 ianuarie 2019

Teatrul Tudor Vianu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER