17 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DOUĂ AUTOUTILITARE IMPLICATE ÎNTR-UN ACCIDENT LA INTRAREA ÎN OINACU

Şoferul unei autoutilitare, în vârstă de 34 de ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu după ce maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară pe DC 94, la intrarea în Oinacu.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în urmă cu puţin timp pe DC 94, la intrare în localitatea Oinacu, în urma unui accident care a avut loc între două autoutilitare. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD, trei SAJ şi Poliţia. Echipele de intervenţie au găsit una dintre autoutilitare răsturnată în afara carosabilului şi au constatat că şoferul acesteia, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, are nevoie de îngrijiri medicale acesta fiind preluat de un echipaj SAJ şi transportat la spital”, anunță, vineri, reprezentanții ISU Giurgiu.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor şi au acţionat pentru sablarea părţii carosabile, iar cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER