8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”DUPĂ RĂZBOI, MULȚI VITEJI SE ARATĂ…” LA GIURGIU

Victoria categorică repurtată de președintele Liviu Dragnea în ședința Comitetului Executiv Național de vineri n-a ”picat” deloc bine pentru ”șeful” PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

Contestatar ”de seamă” al președintelui Dragnea – până la ședință – Bădălău a dispărut subit când a fost vorba de vot, vineri seară. Se pare că l-au ”apucat nevoile… fiziologice” și ar cam fi ieșit din sală când a venit momentul decisiv al votului.

De altfel, decizia lui Bădălău a fost una strict personală, fără acordul și susținerea organizației județene a partidului. Oare s-a întrebat Niculae Bădălău, când a luat decizia de a semna celebra scrisoare împotriva președintelui Liviu Dragnea, ce părere au primarii, membrii de rând ai PSD Giurgiu? Oare s-a gândit ce urmări ar putea avea ambiția sa de a-l contesta pe Liviu Dragnea asupra administrațiilor locale din județ? Cu siguranță, nu! S-a gândit doar la propria persoană, la ambițiile și măririle sale, ”pe persoană fizică”, nicidecum la ”vrerea” organizației pe care o conduce!

Și asta pentru că Bădălău era ferm convins că grupul de contestatari va avea câștig de cauză. Chiar Bădălău le spunea contestatarilor alegerilor din organizația Giurgiu că, atunci când contestația acestora va ajunge la forurile centrale ale PSD, ”vor da de el”… adică, va avea, deja, puterea în PSD național!

Dar… ”socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”!

Dacă facem o scurtă retrospectivă a politicii din PSD Giurgiu, nu e greu să ne amintim că, în 2009, același Bădălău încerca aceeași ”mișcare”, cu alegeri nestatutare la Giurgiu. Atunci, însă, ”nu i-a mers”, pentru că alegerile au fost invalidate…

Și, poate uită Bădălău și de alegerile interne din 2011, atunci când se clasa pe locul al treilea în competiția pentru șefia PSD Giurgiu, cu doar 30 de voturi…

La fel cum uită că atunci Liviu Dragnea a fost cel care l-a propulsat, din nou, în politică și l-a ”făcut” cine este astăzi…

Asta, că tot vorbim de caracter…

Poate ar fi bine să ne amintim de celebra scrisoare semnată de același Bădălău, o scrisoare în care – culmea –  tot ceea ce contestă, aplică meticulos la Giurgiu, un fel de ”autocaracterizare”… Conducere colectivă? Democrație în partid? Exact ceea ce în filiala Giurgiu lipsește cu desăvârșire sub conducerea lui Bădălău și a ”acoliților” săi!

Ce-ar mai fi de spus despre caracter? Faptele vorbesc!

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER