13 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎN SCURT TIMP, ”CĂSUȚA FERMECATĂ” ÎȘI REDESCHIDE PORȚILE PENTRU PRICHINDEI…

Luni a avut loc recepția finală a lucrărilor de la grădinița ”Căsuța Fermecată”. În cel mai scurt timp, unitatea își va reîncepe activitatea
Primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu și echipa de proiect din cadrul primăriei municipiului Giurgiu au efectuat o vizită în teren în vederea efectuării recepției finale la terminarea lucrărilor aferente obiectivului ce face parte din proiectul ”Modernizare grădinița Căsuța Fermecată (nr.4) – Giurgiu”.
Lucrările executate în cadrul proiectului au vizat reabilitarea, modernizarea și dotarea grădiniței, au fost desfăcute parapetele și au fost lărgite golurile de ușă, a fost amplasată și ecranată scara exterioară de evacuare. De asemenea, a fost modernizat finisajul interior, au fost realizate reparații în zonele de intervenții pentru schimbarea tâmplăriei, au fost înlocuite obiectele sanitare.
Grădinița a fost dotată cu măsuțe pentru copii, scaune, dulapuri vestiar, birouri catedră, scaune adulți, dulapuri cu două uși pentru profesori, bănci vestiare pentru angajați, cuiere, video proiectoare, mașină de spălat rufe, uscător de rufe, mașină de spălat vase, firigidere, mobilier de bucătărie, table magnetice și alte obiecte necesare desfășurării activității zilnice.
Proiectul este implementat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 4 – Sprijinirea Dezvoltării Urbane Durabile, Prioritatea de investiții 4.4 – Creșterea calității infrastructurii în vederea asigurării accesului sporit al educației timpurie și sprijinirea participării părinților pe piața forței de muncă.
Primăria municipiului Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER