27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”PITICII NEGUSTORI” REVIN SÂMBĂTĂ LA GIURGIU

Desfășurată în septembrie 2017 sub genericul „PITICII NEGUSTORI”, prima ediție a ineditului târg de jucării organizat de Teatrul „Tudor Vianu” a fost un succes incontestabil Și un motiv temeinic de a nu mai aștepta toamna pentru a deschide porțile celei de a doua ediții!

Prin urmare, în această sâmbătă de 19 mai 2018, pe care meteorologii o anunță numai bună pentru activități în aer liber, pe platoul din faţa teatrului vor fi amenajate din nou standuri la care copiii vor putea să îşi exerseze abilităţile antreprenoriale! Adică să vândă, să cumpere şi să schimbe cu alţii de-o seamă cu ei jucăriile, jocurile, cărţile, revistele, CD-urile de care s-au plictisit sau pe care şi le doresc de multă vreme.

Standurile vor putea fi ocupate începând cu ora 9:30, în ordinea sosirii micilor negustori din oraș, iar târgul se va deschide oficial la ora 10,00.

Muzica, voia bună și surprizele pregătite de directorul teatrului, actorul și regizorul Cosmin Crețu, împreună cu ajutoarele sale – doi dintre cei mai îndrăgiți actori ai scenei giurgiuvene – vor face și mai atractive petrecute la târg, atât pentru negustori și cumpărători, cât și pentru vizitatori.

Giurgiu, 16 mai 2018

Teatrul ”Tudor Vianu”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER