19 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

POLIȚIA DĂ DETALII DESPRE PERCHEZIȚIILE DE MARȚI. ACȚIUNEA – LEGATĂ DE TRAFIC DE DROGURI

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Giurgiu au efectuat 10 percheziții la locuințele mai multor persoane bănuite de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

La data de 25 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Giurgiu, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat 10 percheziții domiciliare în județul Giurgiu, nouă persoane fiind conduse la audieri.

În urma cercetărilor efectuate au rezultat indicii că, în perioada februarie-august 2018, acestea ar fi comandat, prin intermediul internetului, diferite cantități de substanțe cu efect psihoactiv pe care le-ar fi primit pe nume fictive. Substanțele ar fi fost ulterior vândute pe raza județului Giurgiu.

Pe parcursul documentării activității infracționale, au fost ridicate în vederea confiscării 120 de grame de substanțe cu efect psihoactiv.

Activitatea a fost efectuată cu sprijinul Poliției Municipiul Giurgiu și Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu –  anunță IPJ Giurgiu, într-un comunicat de presă.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER