8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PRIMARUL MIHAI DOBRE CÂŞTIGĂ – DEFINITIV – LUNGUL RĂZBOI CU PREFECTURA!

Despre adevărata „odisee” prin care a trecut primarul oraşului Mihăileşti, Mihai Dobre, s-a vorbit mult. Declarat incompatibil de ANI, edilul era suspendat din funcţie printr-un ordin de prefect, însă Mihai Dobre nu s-a lăsat şi, până la urmă, şi-a demonstrat nevinovăţia în instanţă, definitiv.

A fost un lung şir de procese, au fost multe încercări ale primarului Dobre de a demonstra că deciziile prefectului de Giurgiu nu au fost corecte, dar, din păcate, aici nu a fost „auzit”, iar prefectul ş-a „ţinut tare pe poziţie”, astfel că Dobre a fost, un timp, suspendat din funcţia de primar. Asta, în ciuda tuturor dovezilor aduse de acesta, de-a lungul timpului, demonstrându-şi nevinovăţia.

Joi, s-a jucat „ultimul act” ale acestei „piese”, un act în care eroul principal a fost primarul Dobre: magistraţii Tribunalului Giurgiu au decis că ordinul prin care prefectul de Giurgiu suspenda activitatea lui Mihai Dobre (sunt, de fapt, chiar două astfel de ordine, iar decizia magistraţilor le vizează pe ambele) se anulează.

Asta înseamnă că, începând de joi, 14 septembrie, Mihai Dobre este primarul oraşului Mihăileşti, aşa cum au decis, de altfel, locuitorii de acolo, la alegerile de anul trecut.

Mihai Dobre câştigă, astfel, un lung război cu Prefectura Giurgiu, instituţie care îşi dovedeşte, o dată în plus, limitele şi – de ce nu – încăpăţânarea de a susţine o decizie „până în pânzele albe”, chiar dacă acea decizie nu era corectă. De altfel, în ultimul timp, acţiunile prefectului de Giurgiu sunt tot mai vehement criticate în spaţiul public.

Acum, totul este clar, pentru că hotărârea judecătorilor este definitivă.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER