27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ȘI-A VĂRSAT NERVII – CU TOPORUL – PE APARATELE DIN DOUĂ SĂLI DE JOCURI MECANICE (VIDEO)

Nu se știe ce l-a supărat atât de rău pe eroul întâmplării – un giurgiuvean de 36 de ani -, dar acesta a distrus nu una, ci două săli de jocuri de noroc, iar acum este după gratii.

Iată cum explică Poliția acest caz:

”La data de 16 februarie a.c., ora 20.30, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U.112, de către o femeie, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns în sala de jocuri de noroc și ar fi distrus mai multe aparate de jocuri electronice.

În temeiul sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Giurgiu ar fi pătruns în incinta unei săli  de jocuri de noroc, situată pe bulevardul București, din municipiul Giurgiu și ar fi distrus, cu un topor, 11 aparate electronice, o ruletă și barul societății comerciale.

La scurt timp, acesta s-ar fi deplasat la o altă sală de jocuri de noroc, unde ar fi distrus încă 8 aparate electronice.

Prin acțiunile sale, bărbatul a creat o stare de temere și indignare atât clienților, cât și lucrătorilor celor două societăți comerciale, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

Pe baza probatoriului administrat, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, a fost reținut, pentru 24 de ore.

Sâmbătă, 17 februarie a.c., acesta a fost prezentat unității de parchet competente, cu propuneri procedurale.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER